A sárgabarack magas A-vitamin tartalmának köszönhetően
jótékony hatással van a látásra. Emésztést elősegítő hatása is jelentős.
Dobozonként:
Sárgabarack velő almalében, 3 liter, dobozos
Összetevők: 25% sárgabarack
velő, 75% rostos almalé – 100% gyümölcstartalom. A velő a gyümölcs héján és magján kívül minden alkotóelemet tartalmaz. Gyakorlatilag gyümölcs passzírozás eredménye, így beltartalmi értéke kiemelkedő, összehasonlítva a sima gyümölcslével. Az almalé pedig egy rostos, nem szűrt gyümölcslé, így megőrizve a minél magasabb beltartalmi értékét.
Nagyon finom, ráadásul egészséges!
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolja!
Felbontás után hűtőben legfeljebb 5 napig tárolja, fogyasztás előtt rázza fel!
Kizárólag hőkezeléssel tartósítva, semmilyen hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.